Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Månljus månar om dig & andevärlden

Vad är Detox ?


Människokroppen är ett magnifikt stycke konst och när kroppen når sin optimala nivå kan den producera fantastiska resultat. Men om kroppen inte fungerar som den ska kan du börja känna dig nostalgisk och trött, blir sjuk mycket lättare samt du kan få fläckar på din hud.

Kroppen eliminerar varje dag gifter och avfall som kan angripa ditt immunförsvaret, men om du äter dålig, skadar dig eller inte utnyttja dessa toxiner kommer de successivt att bygga upp. Detta kommer att resultera i att dina celler blir mer positivt laddade och obalanserade.

Detox Fotbad balanserar vår kropps naturliga bioenergi som leder till effektiv förnyelse och balansering av celler. Detta resulterar i optimal effektiv cellfunktion för att utvinna näringsämnen och göra sig av med oönskade avfall.


Hur fungerar Detox Fotbad arbete?


Detox Fotbad revolutionerande nya system använder elektrolys för att öka kroppens avgiftning process för att uppnå ett friskare tillstånd. Denna avgiftning bygger på stimulering av olika vävnader, organ och system i kroppen så att de kan utföra sina naturliga avgiftande processerna bättre.

En kol-spole sätts i skålen för att skapa det elektromagnetiska fältet i vattnet. Resultatet av denna elektrolys och uppkomsten av ett elektromagnetiskt fält kommer att dra ut föroreningar och andra tungmetaller från foten I fotbadet. Denna avgiftning startar genom omfördelning av kroppens bioenergi genom att omfördela de negativa och positiva jonerna I cellerna.

Detta kommer i sin tur se till att dina celler får ny näring att och optimera funktionaliteten hos din kropp för att eliminera oönskade gifter. Resultatet kommer att bli förnyade energi nivåer, både fysiskt och psykiskt, med en allmän känsla av välbefinnande.


Det finns ett antal orsaker till varför dina cellers bioenergi blir obalanserad:

  • Dålig kost på grund av förädlade livsmedel, brist på frukt och grönsaker, etc. 
  • Liten eller ingen regelbunden motion 
  • Ohälsa och sjukdom 
  • Stress och oro 
  • Läkemedel 
  • Rökning 
  • Alkohol

Du kan kontakta mig på:
[email protected]